lördag 3 januari 2009

Ett nytt..

år har kommit och ett gammalt har gått i graven.
Arvid har nu upplevt sina första nyårsraketer och det gick över förväntan. Han brydde sig inte om smällarna, tittade upp och fortsatte sen med vad nu han höll på med. Däremot tyckte han inte om allt blinkande ljus på himlen, så vi tog och drog ner persiennerna samt rullgardinen i sovrummet så han inte skulle störas av det när det small och blixtrade som värst.

Nyåret har firats in med våra kära vänner från Täby som varit här sen i tisdags kväll och åkte nu på eftermiddagen, så nu är man tillbaka i vardagen igen.
Vi har haft fantastiska dagar med ett strålande vinterväder och roliga aktiviteter med allt från längdskidåkning och skogspromenader (där vi fick se rådjur till barnens stora förtjusning) till shopping i Birsta.

Har beslutat mig för att införskaffa en riktig sele till Arvid nu då han var helt överlycklig när han fick springa med i skidspåret. Jag fick jaga ikapp och bromsa in honom då han tog och drog iväg med Felicia utan sele och bara med ett vanlig halsband med koppel. Felicia var dock väldigt förståndig och lät honom inte dra henne för egen maskin utan hon stakade på med en stav och höll kopplet i den andra.

Nej nu är det dags att gå på en kissrunda med Arvid sen blir det avkoppling framför teven.

Inga kommentarer: