lördag 27 juni 2009

Nu var..

det ett tag sen jag skrev i bloggen, men det har varit lite hektiskt den senaste veckan.
Annika är i Norge och jobbar så det har varit ett fullmatat schema där man skall passa in fotbollsträningar, middag med vänner och nu en fotbollscup.

Felicia spelar som sagt fotboll hela helgen, och har idag vunnit sin fjärde match, så imorgon väntar A-slutspel. Tjejerna i laget har som vanligt stått för en riktig kämpa insats i värmen (32 grader enl biltermometern) fredag och lördag. Nu håller vi tummarna på att det går lika bra imorgon.

Arvid har fått vara hemma och fått komma ut på promenader med farmor och farfar, jag tror att han har det mycket bättre hemma än på en fotbollsplan utan tillstymmelse till skugga någonstans.

Poolen som införskaffades i mitten på veckan (6000 liters rund pool) har använts flitigt denna helg, och nu börjar temperaturen vara riktigt dräglig, idag uppmättes 25 grader i vattnet.

På söndag kväll kommer lilla frun hem, så då är ordningen återställd igen.Hon hinner vara hemma en kväll, sen drar vi söderut mot metropolen Ålem för att hälsa på hennes mamma och pappa.



Inga kommentarer: